sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Keväästä syksyyn

Alkusyksyn terveiset täältä autiomaasta, lukijani!

Lomat on nyt lomittu ;). Se pari viikkoa venähtikin useammaksi kuukaudeksi, mutta kartalla olen yhä. Viimeksi oli kevät aluillaan, kun kirjoitin. Pääkaupungissa Santiagossa oli ihastuttavaa käydä keväällä. Chile kun on kovin kuiva maa, niin kaupungin vehreys ja kukkaloisto hurmasi varsinkin tällaisen autiomaan asukin.

Kesä on kulunut huimaa vauhtia. Nyt lämpöiset tuulet puhaltavat viimeisiään. Eipä silti, kesähepenissä sitä vieläkin kuljetaan, aamut vain ovat entistä viileämpiä. Kunpa ei nyt ihan heti muuttuisi jäätäviksi, koska silloin on niin iso kynnys päästä ylös lämpimien vällyjen alta. Sanoisin, että yksi epämiellyttävimmistä asioista Chilessä asumisesta on paleleminen talon sisällä talvella... Kahdella vanhimmalla lapsella alkaa jo viikon päästä koulu.

Tässä nyt tällainen alustus, että lomilta on jo palattu. Sunnuntain marjapiirakka on uunissa, joten sitä odotellessa oli muutama minuutti aikaa tulla tekemään tämä päivitys. Jatkossa tiedossa mielenkiintoisia kertomuksia, joten jää toki taas seuraamaan :)!

Rennoissa sunnuntaitunnelmissa,
Sariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti