lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hyppää mukaan!

Hei! Tervetuloa mukaan seuraamaan 4-lapsisen perheen elämää aurinkoisessa, mutta karussa Atacaman autiomaassa Chilessä. Blogini tulee käsittelemään elämää yleensä Chilessä, huikeita maisemia ja lapsiperheen arkea pilke silmäkulmassa. Kuvat ovat tällä hetkellä laadultaan keskinkertaisia johtuen kamerasta (tai kenties kuvaajastakin!). Seuraa silti toki mukanamme, jatkossa on tarkoitus hankkia uusi parempi kamera.

4 kommenttia:

 1. Hei

  pikkuveljelläni lienee tosiaan suuntana etelä-amerikka, jossa itsekin todella haluaisin käydä koska olen aika paljon latinokulttuurin fani(kunhan tässä on säästänyt vielä vähän lisää niin konkretisoitunee kalenteriin). Tosi kiinnostavan kuuloista luettavaa, jäänpä seuraamaan kuulumisia :) Itse olen melkolailla matkannut siellä sun täällä mutta vasta kolmisen vuotta säännöllisen epäsäännöllisisesti maita kierreltyäni tajusin perustaa oman blogini, eli jos ja kun kiireltä ehtii niin matkailijan.maailma on lukuvapaata aluetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, hienoa, että löysit sivuiltani mielenkiintoista lukemista. Kävin myös katsomassa sinun blogiasi :)!

   T:Sariina

   Poista
 2. Hei!

  Olipas hieno löytö tämä sinun blogisi! :). Mukava lukea elämästäsi Chilessä. Itse asun Madridissa chileläisen poikakaverini kanssa. Lokakuussa teemme toisen matkamme yhdessä Chileen ;). Hän on kotoisin Los Andes -kaupungista (V-region).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Miia, kiva kuulla sinusta. Elämä varmasti Madridissa (ja missä tahansa muuallakin ulkomailla) on varmasti hyvin erilaista Suomeen verrattuna. Tervetuloa seuraamaan blogiani. Heti googletin tuon Los Andes-kaupungin, koska en ole koskaan käynyt siellä. Kauniilta näytti.

   T:Sariina

   Poista