Kuorutteena päällä valkosuklaata (oli sen verran jähmeää ja jäi epätasaiseksi, että taidan toistaiseksi pitäytyä minulle tutussa tummassa suklaassa). Hyvät ohjeet kuorrutteisiin olen saanut Kinuskikissan sivuilta (http://www.kinuskikissa.fi/kakun-kuorrutteet). Koristeltu kondensoidulla maidolla (kinuskin kaltaista) ja granaattiomenalla. Idea hassuista meduusoista kakun päällä tuli 4-vuotiaalta pojaltani, joka oli isänkin mielestä hauska, huumorimiehiä kun ovat molemmat.
Kakussa kaksi täytettä
-kondensoitua maitoa vatkattuna, joukossa granaatti omenaa ja
-kermaa ja tuorejuustoa vatkattuna, joukossa paloiteltua valkosuklaata sekä kuivattuja karpaloita.
Maun kruunasi vielä pähkinäinen vivahde; kostukkeena käytin kahville maustmiseen tarkoitettua hasselpähkinäesanssia. Kakku maistui koko perheelle. Kirpeä ja makea toimivat hyvin yhdessä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti